2011. február 17., csütörtök

Berlin Apartments!Totally my style!All free men, wherever they may live, are citizens of Berlin. And therefore, as a free man, I take pride in the words "Ich bin ein Berliner!"

16 megjegyzés:

r.bohnenkamp írta...

pretty typical Berlin apartment, very nice photos Ilka!!!

Ilka von Torok írta...

Thanks dear Bohnenkamp! :)

Jason laucht írta...

this is typical Berlin! NICE!! all friends and family of mine who live in Berlin have high seiling flats! we call them ''altbau wohnung''. very nice!!

xoxo

jasonitos.com

Ilka von Torok írta...

Thanks dear Jason!:) I love typical Berlin aparments!!!!and Ich libe "altbau wohnung"!!!!

xx Ilka

petras kunstblog írta...

LOL ."ich liebe altbau wohnung"
i like it, too.
I also like the selection of your photos. They often have a touch of nostalgic.
"wunderbar" ;)

Ilka von Torok írta...

"Ich liebe"your comment dear Petra! :)
thanks!

Susan írta...

friss és egyszerű- pont amit szeretek! :)
xoxo

Névtelen írta...

Annyira átjön a múlt ezeken a képeken, mégis látszik, hogy 21. századi otthonról van szó. Mostanában én is hajlok afelé, hogy megidézzem itthon ezt a kort, bár még bőven van időm, mert nem egyhamar fejezzük be a felújítást! De ha máshol láttam volna a képeket, gondoltam volna, hogy teszik neked! (Mert ilyenkor mindig eszembe jut, neked tetszene-e? :D)

Ilka von Torok írta...

Koszi Susan :)

Bogi mar ismered az izlesem :D, nekem nagyon bejon ez a stilus, ezek a butordarabok, valahogy nagyon otthonias, hoho felujitas az mar valami...nekem mikor lesz sajat lakasom....hmhm!

Névtelen írta...

Off: hát, ugyebár ez nem egyszerű dolog, nem tudom, nálatok is így működik-e, mint itt. Nekem másfél éve van, de pl. nincs még konyhám (csak egy főzőlap áll bent, főleg, mióta kitört a sütő ablaka), mert hát vagy felújítunk, vagy hitelt fizetünk, el kell dönteni, melyik a fontosabb... Szóval kissé barbár körülmények között élünk, de legalább van hol élni! :D Viszont elhoztam egy csomó bútort nagyanyámtól, úgyhogy van itt retró bőven!

Ilka von Torok írta...

Hat en azt otthoniakkal vagyok egy lakasban, de egy sajatra egyelore nincs penzem, meg nagyon tavolinak tunik, de sosem tudni :D kovetkezo lepes szeritem egy berlakas!Akkor butor mar van, a tobbi is rendre kialakul semmi sem zuhan csak ugy az egbol sajnos!Idovel minden rendben lesz es majd fotozgatod a lakast es teszed a blogra :)

silvia Navarro írta...

you´re so cute....
beautiful blog!!
congratulations!=P
xoxo
FOLLOW U

mienkintoshfairie írta...

I love the shoes encased in glass, and the glasses on the shelf. I just want to snuggle on the nook of the sofas on the terrace

Ilka von Torok írta...

Thanks Silvia!xx

Mienkintoshfairie I feel the same!!!I just love this aparment!

xx Ilka

anna flores írta...

Dear Ilka,
thanks for leaving your comment on my blog!
I absolutly love your blog; moreover the Berlin flat is my style, too! Really great, the mixture of old and personal thinks in special arrangements (shoes in glass case,...wonderful!)Furthermore the flat looks calm....very nice combination of easy living... , and beautiful photos!

Ilka von Torok írta...

Thanks dear Anna! :)
xx Ilka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...